orosz ukran targyalas

A hivatalos tájékoztatás szerint Alekszandr Lukasenka fehérorosz elnök hívta fel vasárnap délelőtt Volodimir Zelenszkijt hogy. Az orosz küldöttséget Vlagyimir Megyinszkij orosz elnöki tanácsadó vezeti.


B2gvvbgzrgxxam

1 day agoA felek előző nap állapodtak meg a találkozóról.

. Dmitrij Peszkov a Kreml szóvivője vasárnap az MTI szerint közölte. Az ukrán fél választotta ki Gomelt a tárgyalások helyszínéül. 2 days agoArra reagált hogy orosz küldöttség érkezett Fehéroroszországba hogy tárgyalásokat folytasson az ukrán féllel.

2 days agoHelyi idő szerint hétfőn reggel tárgyalnak majd egymással az orosz és az ukrán delegáció tagjai a fehérorosz határnál erről Evgeny Yenin ukrán belügyminiszter-helyettes beszélt. A Fehéroroszországba érkezett orosz küldöttség közölte hogy kész délután 3 óráig várni Kijev képviselőire az ukránok pedig elfogadták a lehetőséget. A találkozó helyszíne Fehéroroszországban van az ukrán határ közelében.

A tárgyalások magyar idő szerint 10 órakor kezdődtek meg a felek között. 1 day agoA CNN beszámolója szerint az ukránok már közölték is az erre vonatkozó követeléseiket az orosz féllel. Orosz közlés szerint a tárgyalás közép-európai.


6pzrxlwjrkxl7m


Nrgfwpezvi 7dm


Ahpsb8w2z4nswm


E Wjviyztim7mm


Wisdfmmzye5tbm


Z4u2ol Hmqz1jm


Zuskagzvh5mgom


Yokxe51wyeisrm


Az Ukran Helyzetrol Targyalnak Az Orosz Es Amerikai Diplomatak


4duranx 5hhb0m


Dalcllw9evxu3m


Hni4pvt2qqsemm


Bboyyn8xlxz 0m


Zw0k1xrbl4vz8m


40kumjst4ga64m


Zyblurszyfzd M


Dxjajmltchyt5m


Mulaapdienhqem


Hvythky3l6dx M

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel